margreetleber|interieurontwerp+
w-e live here|concept atelier

Renovatie recreatiezaal, Zorgcentrum Het Anker Kesteren.

Het programma van eisen bestond uit de vraag om de recreatiezaal toegankelijker te maken voor een groter publiek met het oog op verbetering van het welbevinden van de cliënt. De kleuren die gebruikt zijn voeren de hoofdkleuren in het gehele huis, deze hebben we dus doorgezet in de vernieuwde plannen. Het resultaat is een sfeervolle ruimte met openhaard, een leestafel en een uitgebreider buffet. 

De gang was vooral donker en laag en omdat er weinig tot geen ruimte boven het systeemplafond was hebben we hier gekozen voor LED lichtelementen met afbeelding. Uitgangspunt was aldoor om buiten elementen binnen terug te laten komen. Vandaar deze keuze én de keuze voor vloerbedekking. De deuren zijn bestickerd met afbeeldingen uit de omgeving (Betuwe).