margreetleber|interieurontwerp+
w-e live here|concept atelier

Wonen dromen.
In een gezellig groot nest opgegroeid, mijn vader was ondernemer en werkte als scheepselectricien en mijn moeder had een woonwinkel – samen hadden ze ons. Heerlijk was het om samen met haar, de winkel en etalage na inkoop opnieuw aan te kleden, alles weer een ander plekje te geven en vooral ook het contact met de klanten. Mooie herinneringen; haar winkel is nu mijn kantoor. Hun huis is nu ons huis.
Na een periode, met veel plezier, in de zorg gewerkt te hebben, ben ik weer terug, daar waar het ooit begon; wonen, kleuren, vormen, materialen, verschillende stijlen in combinatie met de verhalen van de mensen. De link leggen tussen wensen en ideeën, die uiteindelijk leiden tot een mooi plan waar de klant blij van wordt. Als je goed luistert, “hoor” je de kleuren achter hun verhaal.
Na de opleiding binnenhuisarchitectuur heb ik de vakopleiding interieurstyling gevolgd. 'Steeds aangevuld met diverse korte opleidingen, onder andere de opleiding tot verkoopstylist en woningfotografie. In mei 2017 de HBO lichtontwerp opleiding aan the Lighting Design Academy afgerond! Een prettige combinatie.
Mijn klanten zijn vooral particulieren, scholen en zorginstellingen, waarbij de zorg dan ook weer die rode draad  is in mijn werk. Mijn werk is voor mij tevens een stukje van mijn inspiratie, de verhalen van de klanten waar je voor werkt, de verdieping in dat wat hen bezig houdt om zo samen tot een mooi eindresultaat te komen. Inspiratie komt ook van –onderweg zijn- dichtbij en veraf, de natuur, de vriendschappen die je beleeft, beelden die je vangen op vakantie, in films, op social media, in tijdschriften, stedentrips, beurzen in binnen- en buitenland, kleurrijke mensen…..dat maakt ook altijd  deel uit van mijn dag, een stukje bijtanken in je inspiratie. Daar word ik blij van.

Met een creatieve groet,

Margreet Leber

Uithovensestraat 5
5321 GC Hedel
0636150773
info@margreetleber.nl